Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Szervusztok!
Erősen gondolkodok rajta, hogy win helyett az új vinyóra linuxot telepítek, és az Ubuntu elég szimpi.
Eddig csak Live -ban használtam, de volt vele egy gondom. FF alá nem tudtam flash playert varázsolni (AMD64 CPU, Abit alaplap, 7600GT VGA, 1GB Kingmax RAM). Ha otthon leszek dobok egy hibaüzenetet, hogy mit ír ki a FF mikor a flash playert próbálom telepíteni.
Amúgy pöpecül felismerte a nyomtatót, a pendrive -ot, a telómat, a Canon digi gépemet... Mást nem próbáltam.
Net is ment faszán. Szal nagyon könnyen kezelhető érzésem szerint. Felhasználóbarát.Szóval elég szimpi az Ubuntu. Szerintem jó választás lenne windows helyett.

Biztos találok majd minden win -es progira Linux alternatívát. Ha meg valamire nem találok akkor megpróbálkozok valami wines emuval.
Mondjuk nem tudom, hogy az Adobe termékeknek van -e Linuxos változata vagy valahogy életre lehet -e kelteni őket linux alatt. Azoktól nem igazán szeretnék megválni.
Egyenlőre ennyi

Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest