Hirdetés
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Az átlátszó menüt gnome-tweak alatt tudod megadni, ez hozzáad a compizhoz az átlátszóság alatt egy sort, ez alapból 90 értéken van, ezt finomítottam kevesebbre, hogy ilyen lágyan legyen átlátszó. Az alsó panel is compizzal van halványítva, illetve beállításaiban homogén színnek egyfajta szürke-barna árnyalat van megadva, és ennek az átlátszósága van kb 30% körül, így kaptam meg a jelenlegi állást. Felső panel szintúgy. Az összes menü, tipp, stb ilyen finoman átlátszik most, illetve "lebeg" is, ami szintén a tweak alatt beállítható. Felül a cairo dock van, saját témájával.. A háttérképet úgy loptam

Aktív témák
- Apple MacBook
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Honda topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest