Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Full mindegy, nem ez a lényeg. Direkt azért raktam egy nagy fájlt, hogy ne szóljon bele a cache, mert mikor indul nekem a másolás, felmegy 250MB/secre is
A double commanderben be lehet állítani a gyorsítótár méretét, én az alap 512k-t felraktam 5120k-ra, így az 5MB-nál kisebb fájlokat villámként pakolja, mp3-ak másolása mintha f6-al raknám
Hátránya: nagyobb fájloknál ha befejezi a másolást van 4-5mp amíg áll a commander, mert még üríti a gyorsítótárat
De ez elviselhető szerintem 
Az én konfigom egy rakás fos, nforce alaplap, 3800+ x2 am2, és 6GB ddr2 ram, asszem 800-MHz-en
Hogy menne egy i7-el, 16GB ddr3 rammal, és samsung 830 SSD-vel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A double commanderben be lehet állítani a gyorsítótár méretét, én az alap 512k-t felraktam 5120k-ra, így az 5MB-nál kisebb fájlokat villámként pakolja, mp3-ak másolása mintha f6-al raknám
Hogy menne egy i7-el, 16GB ddr3 rammal, és samsung 830 SSD-vel?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)