Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Van egy gép nálam, vírustenger XP helyett kellene vmi rá.
40 GB HDD, 256 MB DDR ram, 2 GHz Cerka... Xubuntu vagy Lubuntu alkalmasabb?
Xubuntu alternate iso-m volt, megpróbáltam, de hibás néhány file, és letölteni sem tudja, pedig talált netet, és CD ellenőrzés szerint nincs baj. Most töltök le Xubuntu-t, de lehet Lubuntut is megpróbálom... Esetleg javaslat?Jah, és a durva alaplapon elvileg 1 db usb 2.0 van, de nem sikerült megtalálnom...
Most USB-ről talán-talán felmegy a Xubuntu, de irtó lassú...Slitazról kb. semmit nem tudok
ezekkel elvagyok, egy "család"... ha elakad az user, akkor engem hív fel... szal. olyan kell, amihez kicsit értek.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezekkel elvagyok, egy "család"... ha elakad az user, akkor engem hív fel... szal. olyan kell, amihez kicsit értek.