Hirdetés
Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Addig jutottam, a CIB internetbank használatához a jre-6u30-linux-i586.bin fájlt kellene telepítenem. Rákeresve, az sh parancsot kellene használnom, de erre ezt kapom:
"$ sh jre-6u30-linux-i586.bin
Unpacking...
Checksumming...
Extracting...
jre-6u30-linux-i586.bin: 86: ./install.sfx.2085: Permission denied
Failed to extract the files. Please refer to the Troubleshooting section of
the Installation Instructions on the download page for more information."Más:
Letöltöttem a lubuntu-11.10-alternate-i386.iso fájlt is (mert a kubuntu felrakásánál is hiába próbáltam a "desktop" változatot, azzal nem ment az "alternate" változattal felment), kiírtam CD-re de ezzel sem indul....
Türelmes vagyok, és tudom, hogy sokat kell még tanulnom, hogy magabiztosan használhassam a Linux-ot, de kezdek elfogyni......
Egyik topiktárs javasolta a multisystem nevű progit, gondoltam azzal is teszek egy próbát. Letöltöttem, kicsomagoltam (ahogy a leírásában is szerepel), kaptam az Asztalon egy "install-depot-multisystem.sh" fájlt, amit úgyszintén nem tudok telepíteni, mert mindenféle hibát ír.....

Aktív témák
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs