- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Addig jutottam, a CIB internetbank használatához a jre-6u30-linux-i586.bin fájlt kellene telepítenem. Rákeresve, az sh parancsot kellene használnom, de erre ezt kapom:
"$ sh jre-6u30-linux-i586.bin
Unpacking...
Checksumming...
Extracting...
jre-6u30-linux-i586.bin: 86: ./install.sfx.2085: Permission denied
Failed to extract the files. Please refer to the Troubleshooting section of
the Installation Instructions on the download page for more information."Más:
Letöltöttem a lubuntu-11.10-alternate-i386.iso fájlt is (mert a kubuntu felrakásánál is hiába próbáltam a "desktop" változatot, azzal nem ment az "alternate" változattal felment), kiírtam CD-re de ezzel sem indul....
Türelmes vagyok, és tudom, hogy sokat kell még tanulnom, hogy magabiztosan használhassam a Linux-ot, de kezdek elfogyni......
Egyik topiktárs javasolta a multisystem nevű progit, gondoltam azzal is teszek egy próbát. Letöltöttem, kicsomagoltam (ahogy a leírásában is szerepel), kaptam az Asztalon egy "install-depot-multisystem.sh" fájlt, amit úgyszintén nem tudok telepíteni, mert mindenféle hibát ír.....
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest