Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
jochen
csendes tag
Sziasztok! Van egy problémám.Remastersys-sel akartam csinálni egy visszaállitó dvd-t.Mivel a komplett rendszerről akartam, beállitások, stb. egy backupot választottam, nem a dist-et.Harminc percig dolgozott, kész.A home mappában megejelent a remastersys könyvtár, töküresen, az adminisztrációban pedig a "Release telepitése" erre kattintva telepiteni akar, de nekem nem kell, hiszen a rendszer működik.Nekem egy iso -fájl kellett volna, amiről tudok csinálni egy telepitő dvd-t.DE igy hogyan, miről?Tanácstalan vagyok, törölni sem tudom.
Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dark Souls sorozat
- Gitáros topic
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Automata kávégépek
- Jövedelem
- Fotók, videók mobillal
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest