- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
válasz
sztikac
üzenetére
Nem, a billentyűzeten kell shift+alt+ctrl+N kombót nyomni. ...ami a vicc, hogy ezt kifelejtették a bill. manualjából, a nyomtatott és az online változatból is. Leveleztem anno Gigabyte-val, mire kiderült. Előtte volt egy "linuxos" billentűzetem is...

Mondjuk ezzel együtt lehet élni.Ami probléma van -mert má' miért ne lenne- az az ATI driver. Néha XBMC nem lép ki, belefagy, vagy videóban kilépett. Rákeresve ATI driver gond. Leszedtem -amit lehetett, mert a frissítést nem engedte. Majd újraraktam. Játékban jó, de XBMC néha kressel. Teendő? Nyílt drivert szedjem le, az kavarhat? Mondjuk 12.04 sztem tiszta telepítéssel indítom, ezt még 10.10-el raktam fel.
rybank: külső, esata vagy USB3 merevlemez egyszeri 20-25k összegért, és öröm, bódottság. GYorsabb, mint az onlány, nem para, biztonságos.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest