Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
válasz
hallari
üzenetére
Hát anno kezdő (nem mintha most guru lennék) userként engem is ez zavart. Ott volt akkor a windóz XP, volt pár változat, kész. Linux vonalon már 7 éve is volt bőség... ehhez jönnek még a mindenféle változatok. Akkor már én is megjegyeztem, hogy ez NEM baj, DE kellene egy "mainstream" verzió. Aki akar az meg hegesztgessen, de ehhez a mainstream változathoz legyen jó drivertámogatás (ma már jobb a helyzet), meg minden legyen a helyén. Akkoriban Ubuntut és Fedorát
használtampróbálgattam. Nem értem, hogy miért kell bonyolítani, lehetne DVD telepítő (esetleg netes telepítő), és telepítéskor kérdezzen rá a felületre, válasszon az user böngészőt, levelezőt, torrent kliens, etc. Persze lenne default is, aki nem akar variálni.
Erre ha vki utánanéz az Ubuntunak, már fennakad azon, hogy melyiket telepítse... és sokan inkább nem is telepítik (párat azért felraktam ismerősöknek, főleg régebbi gépekre).
Érdekes módon sokan nem hiszik el, h az Android is linux -mert aaaaz nem az! Pedig de, csak gugliék rágyúrtak, és ha lesz desktop változat is, akkor lehet kapaszkodni...
Aktív témák
- Napelem
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Battlefield 6
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- magyar billentyűzet - 162 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest