Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Aktív témák
-
zabu
tag
válasz
Major Major
üzenetére
köszi, megpróbálom ez után: Miután egy kétszer újraindítottam a gépet, kiírtam hogy valami olyasmit írogatott nekem, hogy 24 restart után nem volt ellenőrizve a vinyóm. hát végigment aztán restart, nem vagyok benne 100% /98%/de egyből utána, valami hibaüzenetet dob ki: nem vagyok benne biztos de valami ilyesmi comreset failed hibaszám:-16. Ha live cd-ről bootolok akkor meg azt mondja nem lett jó bootolás. Egyetlen 400Gb-s vinyó van bennt, 3 partícióval: 100gb ntfs, ~270gb nfts és 23giga linux ext3. Egyikbe sem enged belépni. Próbáltam mountolási parancsokat csinálni, nem jött be. Másik vezeték és helyre dugtam, semmi. Reinstallt próbáltam, nem jó, nem engedi valami elérési utat nem talál, gondolom a mount miatt.
Adatmentés formázás nem a legjobb megoldás, mivel nem tudom nagyon megoldani :/.
Mit javasolnak az Urak?Tisztelettel: Egy kétségbeesett kezdő linuxos

Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi