Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
zabu
tag
válasz
Major Major
üzenetére
köszi, megpróbálom ez után: Miután egy kétszer újraindítottam a gépet, kiírtam hogy valami olyasmit írogatott nekem, hogy 24 restart után nem volt ellenőrizve a vinyóm. hát végigment aztán restart, nem vagyok benne 100% /98%/de egyből utána, valami hibaüzenetet dob ki: nem vagyok benne biztos de valami ilyesmi comreset failed hibaszám:-16. Ha live cd-ről bootolok akkor meg azt mondja nem lett jó bootolás. Egyetlen 400Gb-s vinyó van bennt, 3 partícióval: 100gb ntfs, ~270gb nfts és 23giga linux ext3. Egyikbe sem enged belépni. Próbáltam mountolási parancsokat csinálni, nem jött be. Másik vezeték és helyre dugtam, semmi. Reinstallt próbáltam, nem jó, nem engedi valami elérési utat nem talál, gondolom a mount miatt.
Adatmentés formázás nem a legjobb megoldás, mivel nem tudom nagyon megoldani :/.
Mit javasolnak az Urak?Tisztelettel: Egy kétségbeesett kezdő linuxos

Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest