Hirdetés
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Ismét csak köszönöm!
A helyzet az, hogyha a 80GB-s HDD-t bedugtam, úgy elindult gond nélkül a telepítő és látta is a 300GB-s SATA HDD-t. Partíció kezelőnél az általam már előre kiürített tárhelyet kijelöltem a linuxnak, hogy ext2-re formatálhatja is, de ez nem volt neki elég, cserepartíciót (swap)-ot is kért, erre egy félig üres partíciót jelöltem ki formatálás nélkül (Gondolom ez esetben a rajta lévő adatok megmaradnak és a szabad részt használja csak a szövegből ítélve.)
Lefutott a telepítő, minden oké volt, kivéve a legvégét, utolsó amit láttam, hogy billentyűzet beállítás telepítés, felhasználó létrehozás (nem figyeltem végig, ezután nem tudom mi jött), majd mire visszanéztem egy kedves kis hibaüzenet fogadott:A Grub 2 dev install hibát adott. Ez egy végleges hiba.
Ezután sokáig vártam közben ki volt végig rva, hogy telepítés vége, gratulálunk, majd miután meguntam nyomtam neki egy resetet, persze nem indul el, hanem kihozza, hogy error 17, mint régen a telepítésnél.Itt megint csak megállt a tudomány. Megpróbálnám usb-ről is, de erről hol találok infót, hogyan kell elkészíteni stb?
Az alaplapom típusa: Asus a8v (legrégebbi AGP-s változat)
Aktív témák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Overwatch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest