Hirdetés
- BIOS frissítés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
jochen
csendes tag
Helló! Mégegyszer nagyon köszönöm a pár napja kért segitségemre irt válaszodat / HTML-dokumentációkkal kapcsolatban/. A probléma megoldódott, de nem tudom , hogyan.Hajnali fél háromig kukkoltam a netet, általam nem ismert paranccsorokat gépeltem be, ujrainditottam, anyáztam, sirtam,és megittam fél liter forraltbort. és minden zsir.
Viszont megint lenne egy kérdésem .10.10-es Maverick van a gépen, a formázást automatikusan végezte, nem voltam bátor saját magam particionálni.Viszont szeretnék kipróbálni különböző disztribúciókat, szeretnék tanulni, anélkül, hogy a meglévőt megbolygatnám.MIi lenne a teendőm? Jelenleg ilyen a partició: /dev/sda 1 ext4
/dev/sda 2 extended
/dev/sda 5 linux-swap
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont megint lenne egy kérdésem .10.10-es Maverick van a gépen, a formázást automatikusan végezte, nem voltam bátor saját magam particionálni.Viszont szeretnék kipróbálni különböző disztribúciókat, szeretnék tanulni, anélkül, hogy a meglévőt megbolygatnám.MIi lenne a teendőm? Jelenleg ilyen a partició: /dev/sda 1 ext4