Hirdetés
Aktív témák
-
zed01
őstag
Nekem nagyon bejött a Mint MATE felülete, én egész egyszerűen nem bírom megszokni az újításokat. Jó nekem a Gnome 2, pontosabban Gnome 3 alapokon Gnome 2 fork, ami azt jelenti hogy teljesen úgy néz ki mintha Gnome 2 használnék. Lehet konzervatív vagyok, de amit az évek alatt megszoktam, arról nem vagyok hajlandó lemondani erről. A MATE felülettel semmi bugba nem futottam bele (az Unityben annál inkább), minden működik, klappol, egyszerűen egy csodálatos asztali környezet.
Ja és nem csak a Mint kiváltsága ez, ha felveszitek a tárolóját Ubuntura és telepítitek, akkor az Ubuntu használóknak is lehet MATE felülete, annyi szépséghibával, hogy lesznek olyan alkalmazások amiből kettő lesz, gondolom az egyik a Gnome, a másik a MATE felületéhez tartozó.
Ha rám hallgattok, csináljatok egy tiszta telepítést a Minttel és akkor megszűnik ez a probléma.
Persze ez csak Ubuntu 11.10-re és az arra épülő Mint 12-re vonatkozik.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest