Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
B.DanY
csendes tag
Szerbusztok nem az első hsz szerint tettem fel a drivert de már át olvastam!
Viszont (most ez lehet nagyon gáz lesz) de nem nagyon tudom hova kell beirni ezeket a parancsokat pl apt! Most probálkozom eloszor ezen az oprendszeren
A vizuális effekteket szeretném beállitani találtam egy ilyen linket gondolom ezzel menni fog csak nem tudom feltenni [link]ezt irta ki amikor még semmit nem csináltam vele:
/usr/bin/restricted-manager '--enable' 'nvidia_new' futtatása root felhasználó nevében meghiúsult.Az alapul szolgáló hitelesítési mechanizmus (sudo) nem engedélyezi Önnek ezen program futtatását. Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával.És ilyen laptopom van: Processzor: Intel Core 2 Duo T7700 2.4GHz
Kijelző: 17" WSXGA+ (1680 x 1050)
Merevlemez: 120 GB S-ATA
Memória: 2 x 1024MB DDR-II 667MHz
Optikai meghajtó: DVD-Supermulti LS
Grafikus megjelenítő: nVIDIA Quadro FX 1600M 512MBköszi a válaszokat elore is
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest