Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
rybank
üzenetére
Köszi, mindjárt visszakeresek. A BIOS-ban ennek a notesznek semmi sem állítható. Teljesen bolodbiztosra vették a figurát. De mindegy is, mert ha a windows meg tudja oldani a ventilátor-szabályzást, biztos a linux is képe rá valahogyan. Csak meg kell tudni hogyan.
(#42797) sheratan: Próbáltam rá (pendrájvon) a 11.10-es ubit is. Azzal sem szabályoz semmit sem. Egyébként nem lehet valami sok az a plusszhő, mert ugyan azzal nem teljesen hideg, de olyan picit langyos, hogy többször próbáltam a két ubit, hogy rendesen ki tudjam tapasztalni a különbséget. Összefoglalva: nem szabályoz magától a legfrissebb kernel sem. Talán majd ha megjelenik ubira a 3.2.0-ás, azt is kipróbálom. De mikor lesz az még? Lehet hogy csak az új kiadással jön meg majd...
(#42798) zed01: Mindig mindent megköszöntem neki. Kedves gyerek. Segítőkész és nagyon alapos. Jó ez a hozzáállás.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest