Hirdetés
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
neverDell
üzenetére
Mindig szívtam az aktuális Ubuntu verzióval (8.04 óta használtam), egyrészt akkoriban én sem értettem hozzá túl sokat, de másrészt mindig volt valami HW bug, aminek aztán guglizhattam jó ideig, meg zaklathattam itt a fórumlakókat.
- (pl. mikor az acpi beállítás miatt nem csatlakozott a háló kártya dhcp-s lanra, OMG)Most a 10.4.3-as LTS-t felraktam ismerős atomos netbookjára, és tényleg ez az első eset, hogy semmi probléma nem volt. Egyszerűen minden működik. Levelezés, VOIP, Skype videó, minden.
Mondjuk a gyári videó lejátszó kicsit bugos, de van helyette VLC, csak azt meg kínlódás volt rávenni, hogy minden avi-t azzal játsszon le, mert 3 helyen kellett átállítani.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tőzsde és gazdaság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- (pl. mikor az acpi beállítás miatt nem csatlakozott a háló kártya dhcp-s lanra, OMG)