Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
neverDell
üzenetére
Mindig szívtam az aktuális Ubuntu verzióval (8.04 óta használtam), egyrészt akkoriban én sem értettem hozzá túl sokat, de másrészt mindig volt valami HW bug, aminek aztán guglizhattam jó ideig, meg zaklathattam itt a fórumlakókat.
- (pl. mikor az acpi beállítás miatt nem csatlakozott a háló kártya dhcp-s lanra, OMG)Most a 10.4.3-as LTS-t felraktam ismerős atomos netbookjára, és tényleg ez az első eset, hogy semmi probléma nem volt. Egyszerűen minden működik. Levelezés, VOIP, Skype videó, minden.
Mondjuk a gyári videó lejátszó kicsit bugos, de van helyette VLC, csak azt meg kínlódás volt rávenni, hogy minden avi-t azzal játsszon le, mert 3 helyen kellett átállítani.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- (pl. mikor az acpi beállítás miatt nem csatlakozott a háló kártya dhcp-s lanra, OMG)