Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Jó reggelt

A tegnapi sikerek után jöhet a mai harc... bár most dolgozom, de ilyenkor szoktam infot gyüjteni az esti buherához.
Írtátok, h több féle kezelőfelület létezik lxdm (ha jól írom) akármi, gnome, stb.. Ezek közt hogy tudok váltani és egyáltalán honnét tudom meg, h nemkem melyik van fent. Illetve mi legyen fent? Erre a dologra ugy kell gondolni, mint egy skin-re? Másik felület, akkor mittom én... máshol a start menü, mások vannak a tálcán?
Hol találok egy olyan menüt, ahol látom, hogy milyen hardvernek hiányzik a driveer? (eszközkezelő winben), és hol tudom megnézni a wifi kártyám mac adress címét?
ha letöltök hozzá drivert, akkor op-nál simán a linux-ot kell vűlasztani? vagy OS, vagy mi? Itt a linuxnál vannak oprendszerválasztáskor olyan variánsok, mint pl windóznál? pl 32 bit, ultimate, vista... ilyesmik... Telepítése simán filekezelőből történik?
A gyakran használt windózos programok, mint pl total commander, dvd shrink, utorrent, winamp (oké, hogy van torrent kliens linuxban alapban), Internet Download Manager, stb... mind léteznek linux alá is??? gondolom...

F1től F6ig ugyebár van 6 terminál ablak, F7-en egy grafikus felület... Grafikusból ablakból is több van? Vagy lehet több asztalom?
Bocsi a sok amatőr kérdésért, de jobb kérdezni... mint utólag bánkódni...
Aktív témák
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi