Aktív témák

• vilmaboy

őstag

Jó reggelt :) :R

A tegnapi sikerek után jöhet a mai harc... bár most dolgozom, de ilyenkor szoktam infot gyüjteni az esti buherához.

Írtátok, h több féle kezelőfelület létezik lxdm (ha jól írom) akármi, gnome, stb.. Ezek közt hogy tudok váltani és egyáltalán honnét tudom meg, h nemkem melyik van fent. Illetve mi legyen fent? Erre a dologra ugy kell gondolni, mint egy skin-re? Másik felület, akkor mittom én... máshol a start menü, mások vannak a tálcán?

Hol találok egy olyan menüt, ahol látom, hogy milyen hardvernek hiányzik a driveer? (eszközkezelő winben), és hol tudom megnézni a wifi kártyám mac adress címét?

ha letöltök hozzá drivert, akkor op-nál simán a linux-ot kell vűlasztani? vagy OS, vagy mi? Itt a linuxnál vannak oprendszerválasztáskor olyan variánsok, mint pl windóznál? pl 32 bit, ultimate, vista... ilyesmik... Telepítése simán filekezelőből történik?

A gyakran használt windózos programok, mint pl total commander, dvd shrink, utorrent, winamp (oké, hogy van torrent kliens linuxban alapban), Internet Download Manager, stb... mind léteznek linux alá is??? gondolom... :F

F1től F6ig ugyebár van 6 terminál ablak, F7-en egy grafikus felület... Grafikusból ablakból is több van? Vagy lehet több asztalom?

Bocsi a sok amatőr kérdésért, de jobb kérdezni... mint utólag bánkódni...

Aktív témák