- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Egyszer már feltettem itt hasonló kérdést, de egyszerűen nem találok rá értelemes magyarázatot... Az ubuntu alatt használható msn klónok közül, melyik a legjobb? Én ezeket ismerem/használtam, és ezek a gondjaim:
empathy: offline üzeneteket nem jelenít meg.
pidgin: Nem lehet fájlt fogadni, egyszerűen, amit én kapnék, az nem jelenik meg elfogadásra.
emesene: Ha online vagyok, akkor sem ugrik elő ablak, ha "rám írnak", csak akkor, ha én nyitok meg egy beszélgetés ablakot... + a fájlküldés sem megy...Mit lehet még kipróbálni? A Windows live megy wine alól...? Vagy van más alternatíva?
megj.: 10.10 alatt emesene-t használtam, ott működött a fájlküldés és az ablak is előugrott. Mióta feltettem a 11.04 mintet (Katya), azóta ez nincs... És a bezárt ablak nem jelenik meg az értesítési területen sem...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest