Hirdetés
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Egyszer már feltettem itt hasonló kérdést, de egyszerűen nem találok rá értelemes magyarázatot... Az ubuntu alatt használható msn klónok közül, melyik a legjobb? Én ezeket ismerem/használtam, és ezek a gondjaim:
empathy: offline üzeneteket nem jelenít meg.
pidgin: Nem lehet fájlt fogadni, egyszerűen, amit én kapnék, az nem jelenik meg elfogadásra.
emesene: Ha online vagyok, akkor sem ugrik elő ablak, ha "rám írnak", csak akkor, ha én nyitok meg egy beszélgetés ablakot... + a fájlküldés sem megy...Mit lehet még kipróbálni? A Windows live megy wine alól...? Vagy van más alternatíva?
megj.: 10.10 alatt emesene-t használtam, ott működött a fájlküldés és az ablak is előugrott. Mióta feltettem a 11.04 mintet (Katya), azóta ez nincs... És a bezárt ablak nem jelenik meg az értesítési területen sem...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest