Hirdetés
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
én azt hiszem, hogy élvezed a vele való kínlódást
Sőt! Biztosan én vagyok az-az egyetlen hülye, akinek a kedvéért az egész Unity-fejlesztést csinálja az Ubuntu. Így gondolod? Szegény Ubuntu disztribúció, milyen kedves, hogy az én kedvemért megteszi ezt a nagy-nagy szívességet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már megint azt próbálod beadni, hogy mindenki normális, csak egyedül én vagyok a helikopter. Pedig nem így van. Kellene az új kernel, mert reményeim szerint azzal működnének bizonyos hardvereim és bizonyos alkalmazások megfelelően. Csakhogy az új kernelhez sajnos kötelezően társul az új barom felület. Biztosan én vagyok a hülye, hogy próbálok ezen a buta-buta állapoton úrrá-lenni?

Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)