- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
róland
üzenetére
Mások meg esküsznek, hogy a kiadásban szállított az etalon, az a legstabilabb, azzal mindegy megy.
Én meg biztos vagyok benne, hogy a számítógép hardveres felépítésétől erősen függ a dolog. Lehet, hogy a 3.0.4-es vanillával csudajó megy a Pisti gépe, majd felfrissítik 3.0.6-ra és máris nem működik megfelelően az XYC típusú vezeték nélküli hálózati vezérlője, mert olyan kódot toltak be hozzá amit nem teszteltek le megfelelően. Ilyen előfordult már, de természetesen az ellenkezője is, mindkettővel találkoztam (persze nem feltétlenül erről a hardverelemről van most csak szó).
Aktív témák
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Távcső topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest