- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
törölt tag
iso-t pendrive-ra rengeteg alkalmazással ki lehet tenni. hogy melyik grafikus felel meg az igényeidnek, abban nem tudok segíteni, mert én parasztosan csak terminálból szoktam ezt a műveletet csinálni, ugyanis mire végigkattintgatnám a gui alatt, addig már ötször kiadtam azt a parancsot terminálban, ami ehhez kell (ráadásul ott pontosan látom, hogy mit csinál).
csak azt nem értem, hogy két hozzászólással hamarabb még itt írtad, hogy már ennyi meg annyi százalékban átáltál már, utána meg itt osztod a linuxot, hogy nem tudja, ami neked kell. ha nem tudja, akkor miért erőlteted? én sem erőltetem, hogy osx-et használjak, mert nem felel meg az igényeimnek (mondjuk a különbség az, hogy nem is szerettem volna soha használni). ha neked a windows jó, akkor használd azt, senki nem kényszerít az ellenkezőjére. az a jó, ha azt használod, amire szükséged van.
Aktív témák
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest