- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
body007
üzenetére
Sajnos nekem a virtualizációban nem működik minden. Például az összes FireWire ki/bemenet halott. És a legtöbb videóvágó-proginak egyszerűen nincsen ovarlay-képe. Vakon meg nem vághatok. De amúgy sincsen értelme, mert a vágásnál a memória is szűk keresztmetszet. De még alapvető dolgok sem működnek rendesen. Például a honlapjaimat szoktam Xamppban fejleszteni windowszos felületen. Azért ott, mert az a default felület. Nos például sem a Firefoxra, sem az Operára nem megy föl virtualizációban az Adobe flash. Ezálatl ki vagyok zárva ezekből a próbákból is. És még napestig tudnám sorolni, hogy mi minden különbség van a virtualizációban futó windowsz és a rendes windowsz között. Szóval nekem (hangsúlyozom nekem) kell egy külön windowszos gép is. Nem helyette, mellette van csak a linux. Ráadásul például most sem találok rendes winyó-rendberakókát. pedig itt is megkérdeztem. Windowsra van egy kosárra való. Szóval sajnos nem megy még a fele sem, mint amit szeretnék.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest