Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
áthidaló megoldással, de megvan: virtualbox alá egy windows, és arról indítva megy ez az usb-s móka. más kérdés, hogy nem volt hajlandó használni a vinyón azt a partíciót, amit csináltam neki, sem a telepítőből létrehozottat :/ még szerencse, hogy a végén találtam egy régi vinyót, amit eredetileg rendszernek használtam, és arról átmásolva a win7 partícióját most megy. persze amiért csináltam az egészet, hogy tudjam használni a HP P1007-es nyomtatómat, az win7 alatt sem jön össze, mert a winupdate nem talál drivert, a HP oldaláról meg nem lehet semmit letölteni

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi