Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Videós, mozgóképes topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
törölt tag
áthidaló megoldással, de megvan: virtualbox alá egy windows, és arról indítva megy ez az usb-s móka. más kérdés, hogy nem volt hajlandó használni a vinyón azt a partíciót, amit csináltam neki, sem a telepítőből létrehozottat :/ még szerencse, hogy a végén találtam egy régi vinyót, amit eredetileg rendszernek használtam, és arról átmásolva a win7 partícióját most megy. persze amiért csináltam az egészet, hogy tudjam használni a HP P1007-es nyomtatómat, az win7 alatt sem jön össze, mert a winupdate nem talál drivert, a HP oldaláról meg nem lehet semmit letölteni

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest