Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Home/Nest
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Siroichi
üzenetére
A vga driver telepitve van? Ha nincs, akkor ennek a topicnak az 1. hozzászólásában megtalálod, miként telepitheted.
Kephamos
Nekem pedig segített rajta
ngabor2
nekem sima dsl netem van nem adsl.a pr-telecom szolgáltatónál vagyok.a sudo pppoeconf-ot már próbáltam.De a mindig hibával leállt.ma megint lefutattam, h betudjam másolni a hibát és eddig 4 eszközt talált meg, de ma már csak 3at(szerkeztgettem kicsit a config filet amibe a hálózati kártyákat lehet beállítani, h miként kérje le a címet és az eth1-et átírtam eth0ra mivel nekem azon kéne a net.de lehet inkább visszaszerkeztem)net sajna nagyon nincs.semmigéle címet nem hajlandó lekérni.ha a hálózati segédeszközökben nézem, akkor az eth0 eszközön ipv6-os ip-m van és semmi több.
Jah és a hibaüzi:Megvizsgáltam 3db interfészt, de a szolgáltatótól sajnos nem kaptam választ. Kérem ellenőrizze a hálózat és modem kábelét.Lehetséges ok még, hogy egy másik pppoe folyamat fut, ami lefoglalja a netet.
Beirtam a pon dsl-provider-t de csak krix kraxokat ir ki: ~?}#?!}!}!} satöbbi satöbbi.és nem igazán látom hol a vége ennek
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest