Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Ne forgasd ki, amikor cinikus próbálok lenni
Alapvető emberi magatartás, amikor jön egy változás, hogy a hatékonytalanságot (csakazért sem "kontraproduktív"
) keresi mindenben -- erről beszélek, nem pedig "folyamatos visszalépésekről". Én is, de próbálom kordában tartani az esetleg előbukkanó ellenérzéseimet. A bubity esetében rájöttem, hogy semmi igazi érvem nincsen ellene. Mellette talán tudnék találni, ha valaki eleget fizetne érte
bár így felfutóban elég nehéz egyelőre, de a széllel szemben pisálás kihagyása elég meggyőző érv önmagában is. Végigvettem már magamban én is korábban, hogy hova lehetne menekülni a változás elől, és arra jutottam h sehová, mert minden csak rosszabb lenne.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A magyar Duke Nukem 3D
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Home/Nest
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Magisk
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alapvető emberi magatartás, amikor jön egy változás, hogy a hatékonytalanságot (csakazért sem "kontraproduktív"
) keresi mindenben -- erről beszélek, nem pedig "folyamatos visszalépésekről". Én is, de próbálom kordában tartani az esetleg előbukkanó ellenérzéseimet. A bubity esetében rájöttem, hogy semmi igazi érvem nincsen ellene. Mellette talán tudnék találni, ha valaki eleget fizetne érte