- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
#16820480 #36695 üzenetére
Nem mondom, hogy lehetetlen bármiféle hiba, csak emlékszem az ati féle backfill problémára a 9.04-től eredően, és ugyanez az érzésem akkor, amikor két ati-s laposon most látom jól működni a bubity-t, miközben egy inteles alapúnál meg panaszkodsz, hogy nem stimmel.
Amiről beszélsz, az gyakorlatilag egy többé-kevésbé ~1.0-ra összerakott interfész. A maverickhez hasonlóan itt is lehetnek idióta függőségi beállítások, bár amit te akartál kivitelezni, az szerintem inkább szétbuherálása a rendszernek. Én ezzel nem kísérletezgetnék többek közt amiatt sem, mert inkább csak használnám a rendszert, bármennyire is háklis lennék az indicatorokra -- mondjuk ezt az ellenérzést én kapásból nem értem, de nem kötekedésképpen. Ezt kicsit túlzó lenne a választási lehetőségek csorbulásának betudni, inkább azt mondanám, hogy az elképzeléseidhez kevésbé passzoló függőségi rendszert kaptál.
Arra meg érleld magad, hogy gs-hez már készül az indicator support... ez van.
(#36696) ntomka nem erőltetek semmit, csak próbálom értelmezni a jelenséget. Eddig nem sikerült, illetve hát amit látok, az nem érvek összefogott rendszere, inkább csak sokféle ellenérzés találkozása
(#36697) aag eddig még semmi meggyőzőt nem mondtál, ami valamennyire is igazolná a meglátásaidat, de akkor télleg hagyjuk.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest