Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
JetiRulez
üzenetére
Én a 9.10-es verzióval kezdtem el használni az Ubuntut, és már hozzászoktam és megszerettem. Windows-t többet nem akarok látni a gépemen, mióta ezt használom. Terméktámogatás már valóban nincs hozzá, de engem speciel nem zavar, amiket használok, azt most is fel tudtam rá tenni, a firefox 4-essel sincs probléma.
A konfigom miatt amúgy sem tudnék újabb verziót használni (a 10.04-essel is lassú volt, de azt hittem, hogy csak azért, mert közvetlenül lett frissítve a verzió, nem újratelepítve lett), kár is volt próbálkoznom most a 11.04-essel.
A frissítésekkel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy régebben egy alkalommal letöltöttem hozzá az összes frissítést telepítés után, amiket ajánlott, ezután problémákat tapasztaltam a firefox-szal és még egy-két programmal, főleg a tuxguitar-ral, emiatt újra is telepítettem, és azóta soha nem frissítem, így viszont tökéletesen működik.. Nyilván nem ez a jó hozzáállás, de nekem így vált be (lehet, hogyha windows lenne, már az összes vírus és trójai rajta lenne
).
Ha találkozok valami ismeretlen dologgal, akkor kérdezek, keresgélek, aztán megoldom, összességében nekem tökéletesen bevált, amint lesz egy jobb konfigom, áttérek az akkori legfrissebbre.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vallás
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).