Hirdetés
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Van egy érdekes gondom, hátha itt valaki tud megoldást.
Natty nem tetszett, visszaraktam a Ubi 10.10-et. Egyetlen gondom van vele: Az emesene hangjai (a lejátszott figyelmeztető hangok, pl ha valaki üzenetet küld, ki/bejelentkezik) recsegve indulnak.
Megnéztem a fileokat(usr\share\emesene\sound themes), elindítom ugyanúgy recseg. Elindítok más wav file-t, és recseg. Na gondolom, ez kodek lesz... A kodek le/fel (GStreamer) a probléma marad.
A wav file-okat elindítottam Audacious-sal (Rhythmbox helyett) s voila: A .wav file nem recseg! Beállítottam alapértelemezettnek a wav file ok lejátszását, de a probléma maradt...Ötlet

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Napelem
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest