- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Elsőre nekem is ezt írta, de az üzenetet megkapja akinek írtam

Mondjuk beírtam az erőforrás részéhez, hogy pidgin, így nem írja ezt a nincs engedélyed viszont van akinek duplázva küldi el az üzenetet.
Leírom a másik módot, tesztelgesd, hogy melyik jön be neked.
Felvettem a pidgin ppa-ját. [link] Majd frissítettem.
Letöltöttem innen, a .so kiterjesztésű fájlt (ha 64bitest használsz akkor azt szedd le) ezt a facebook plugint amit be kellett másolni a /usr/lib/purple-2/ (for 32-bit Linux) vagy /usr/lib64/purple-2/ (for 64-bit Linux). Ehhez root jog kell, amit gksu nautilus tudsz elérni. Ezek után újraindítod a pidgint és lesz az új fiók hozzáadásánál lesz egy olyan, hogy facebook. Kitöltöd az adataidnak megfelelően és utána fiókok->facebookos fiókod-> refresh buddy list. Kész is van.
Mind a kettő megy, csak nem tökéletesen.
Én is olvastam ilyet, ennek ellenére a facebook hivatalosan is elindította, hogy külső progival lehet használni a chat, mint ahogy az előző linkben láttad.
Most így, ha be vagyok jelentkezve face-re akkor írhatok az oldalon vagy a gépen is egyszerre mert látom amit írtam szóval átveszik egymás üzeneteit.Sajnos kezdő vagyok, de kíváncsi lennék, hogy a .deb fájl az mit csinál, mert az nekem sose akar felmenni.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest