Hirdetés
Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
üzenetére
én meg azt hittem a tűzfal alapból aktiv a linux on.
ha nem akkor a tűzfalteszten hogyan megyen át?És tényleg milyen igaz a mottód. Nagyon bölcs.
Kezdek ráérezni a lini re.mutatni mutaja a blokkolásokat csak a tálcán bocsánat a panelon levő ikonon nem látszik semmi. mert arra gondoltam , hogy mint a peerguardianon volt hogy villogot az asztali ikon mikor dolgozott.
de úgy látom a tökéletes boldoguláshoz teljesen el kell felejteni a win berögződéseket.
Lassan biztosan állíthatom 1 heti használat után, hogy lassan elásom a win 7 t.
Kezdem kedvelni. régen is próbáltam, próbálgatam de driver gondok miatt lemondtam róla.
de most üzemel minden.
egy kicsi gondom van,hogy biztonság terén paranoid vagyok és ezért szerettem volna peerguardian hoz hasonló dolgot és comodo tűzfalhoz hasonlót , hogy végül biztonságba érezzem magam. de ez is szemlélet kérdése mert tökéletes biztonság nincs és felhasználó függő. Így az ubi miatt az egyik hobbim az antivirus tesztelést abbahagyhatom.
az is érdekes számomra, hogy a nod mégis megoldotta a full grafikus program telepítést és használatot.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest