- Házimozi belépő szinten
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
háth ugyan lefuttattam azt a scriptet, de csak hazavágta a jelenlegi amsnem.a terminált ennyi ideig még sose láttam futni.bagyon sokmindent leszedett.aztán meg a telepités se 2 perc volt.mikor végzett.indítom el, rendesen indul csak épp az r1es verzió, mivel a scriptbe még az van irva, vagy ahoz van irva a script, nem tudom.a lényeg, h rakott ugyan bele uj betütipusokat de comic sans ms nem került ugyancsak bele.uh fogtam és visszatettem az én amsnem amit nemrég forgattam, na igen csak most meg nem kezeli az ékezeteket.csupa krix kraxok vannak.mint mikor egyszerü userként indítottam terminálból.van arra megoldás, h amit az imén leszedett és feltett nekem azt én most visszavonjam?nem kell nekem az a sok szemét a rendszerbe, inkább használom az alap betükkel.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem lesz Sony autó
- BMW topik
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest