- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
háth ugyan lefuttattam azt a scriptet, de csak hazavágta a jelenlegi amsnem.a terminált ennyi ideig még sose láttam futni.bagyon sokmindent leszedett.aztán meg a telepités se 2 perc volt.mikor végzett.indítom el, rendesen indul csak épp az r1es verzió, mivel a scriptbe még az van irva, vagy ahoz van irva a script, nem tudom.a lényeg, h rakott ugyan bele uj betütipusokat de comic sans ms nem került ugyancsak bele.uh fogtam és visszatettem az én amsnem amit nemrég forgattam, na igen csak most meg nem kezeli az ékezeteket.csupa krix kraxok vannak.mint mikor egyszerü userként indítottam terminálból.van arra megoldás, h amit az imén leszedett és feltett nekem azt én most visszavonjam?nem kell nekem az a sok szemét a rendszerbe, inkább használom az alap betükkel.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest