Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Intel találgatós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
feltettem a nagygépre én is az amsn-t... nem kellett volna
minden erőforrást felzabált, az egér akadozik, a billentyűre nem reagál, ssh-val se érem el. a vinyót tekeri őrült módon, hogy mit csinál rajta, nem tudom, a zene is elhallgatott. resetelni nem akarom, mert túl sokminden van megnyitva rajta, amit nem szeretnék, ha elveszne. várok még egy kicsit, hátha magához tér. az előbb voltak erre utaló jelek, de megint magába fordult a rendszer.
Aktív témák
Aktív témák
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
minden erőforrást felzabált, az egér akadozik, a billentyűre nem reagál, ssh-val se érem el. a vinyót tekeri őrült módon, hogy mit csinál rajta, nem tudom, a zene is elhallgatott. resetelni nem akarom, mert túl sokminden van megnyitva rajta, amit nem szeretnék, ha elveszne. várok még egy kicsit, hátha magához tér. az előbb voltak erre utaló jelek, de megint magába fordult a rendszer.