Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Sorry, de linux parancsokkal eddig szinte egyáltalán nem foglalkoztam, nem érdekeltek kulonosebben, hanem szinte csak a grafikus felületek felhasználásával. Nincs mindenkinek kulonosebb igénye a linux parancsok megtanulására, így vagyok evvel pl. én. Hanem csak alkalmilag pár alap parancs érdekel engem egyelőre.
...Hogy ez miért fáj neked...?
Avagy a sudo -ra vonatkozik megjegyzésed? Oké, azt megérteném, ha amiatt, bár én nem érzem lekezelőnek, hogy felhivta a figyelmem a sudo -ra, hiszen sokat tapasztalták rólam, hogy nem álltam neki még linux parancsokat tanulni.Egyébként remélem nem ciki, hogy csak egyszerű mezei felhasználói igényem van... bár néha lehet, hogy többek számára furának tűnhet egy nagyon laikus linux user jelenléte(?), mint pl. én vagyok.
Ezt is csak amolyan hangos gondolkodásként jelzem, semmi egyéb...
... egy időben átemntem a kezdő linux topicba, de ott meg akkoriban nem volt nagy élet ott, elég passzivnak tűnt (avagy most is ez a tendencia ott?), itt meg már sokak pozitiv lelkesedését megtapasztaltam, ami örömmel tölt el engem.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt is csak amolyan hangos gondolkodásként jelzem, semmi egyéb...