- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
harry
veterán
"Ez után (reset után) ubuntu -n azonnal törlést kezdeményeztem a gubancos mappán," és "a médiaplayer beépitett flashmemójának gyökerében levő mappákat szépen beolvassa, "
most akkor mégis csak képes olvasni? Ki mondta, hogy a hibásfájlnévről van szó? A gyökérről beszélek, amit ezek szerint tudsz olvasni, ahogy azt feltételeztem is, mert igen, elolvastam a hsz-t. A gyökérbe lépj be, mert ott van a hibás fájlnév, és ott add ki a törlés parancsot mindenre (*), miután amit akartál, lementettél.Szerinted egy ezer soros script oldhatja meg a problémát? Az egyszerű megoldás miért ne működhetne?
Csak, hogy tudd: nekem is volt ilyen problémám, hogy felkerült a gépre egy ékezetes, szóközös, stb. fájlnév, amit a fáljkezelőből nem tudtam törölni (egérrel kattintva/del gombbal). Ezért megnyitottam a helyet, majd egy rm -r * parancs szépen letörölte.
Nem azért mondtam, amit, hogy csak hozzád vágjak egy megoldást, hanem azért, mert nálam egy hasonló esetben igenis működött, tapasztalatból írtam. Innen kezdve jó lenne, ha nem vádolnál figyelmetlenséggel meg lekezeléssel.Ha meg eszedbe jutott a megoldás - nagyon úgy nyilatkozol az "egyszerű rm -r ről" - akkor írd le azt is a kisregény végére, mint amúgy nem mellékes infót.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest