Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Házimozi belépő szinten
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Modding és elektronikai kérdések
Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Még mindig ugyan azzal a problémával küszködök. Windows xp-től kezdve vista-n át wint 7-ig mindegyik rendszeren megy a processzor hűtő ventillátor, de ubuntuból már kipróbáltam 3 fajtát is, egyikkel sem működik! Nagyon ritkán ha windowsba belépek majd újraindítom a gépet majd ubuntut indítok akkor megy a fan is, de maxon. Próbáltam már beírni azt a pár soros parancsot is a grub-ba de semmi sem történt. Elszúrtam rá három napot, meg egy cd-t meg egy dvd-t remélve, hogy ha nem windows alól telepítem jó lesz, de már a telepítő alatt sem megy a fan így vagy "kézzel" hűtöm, vagy kikapcsol a gép még a telepítés befejezése előtt.Kérem ha valaki tud bármilyen megoldást erre a ventillátor problémára, akkor az feltétlen írjon, mert jövő hét hétfőre már kellene a laptop ubuntuval, de így használhatatlan! Esetleg bármilyen más linux, is szóba jöhet, csak tudjak a terminálba dolgozni meg opengl-t tudjak vele használni.
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Konteó topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest