- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen házat vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Plazma TV topic
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A KWin teljesítményével sok a probléma, a legtöbb gépen használhatatlan úgy ahogy van. A Compizt fellehet helyette tenni, az már teljesen jó, viszont kevésbé kompatibilis és szép. A legjobb tehát ha kikapcsolja az ember az effekteket, de úgy én sem szeretem használni a rendszert.
Az OpenSUSE-vel bizonyára nincs semmi gond, annak idején én is nézegettem, de hát mégsem egy Ubuntu. Az Ubuntu és származékai használatával számos előnyök és plusz dolgok járnak, érdemesebb lehet tehát szerintem ennél maradni.
Mióta berakták az Ambiance témát, azt használom, nekem nagyon bejött. Igaz, hogy a címsort keskenyebbre veszem, mert számomra túlságosan is vastag egyébként. A panelek rondák, alapból hely pazarlóak és bugosak, az AWN-n lőttem be helyette. Egy kis Screenlet még, aztán kész is, nekem igazán nincs szükségem a hatalmas nagy csicsára, mint másoknak.
Ha nem állítottad még be teljesen a rendszert, nem telepítettél már fel minden csomagot, akkor természetesen jobb ötlet egy tiszta telepítés, igen. Nyugodtan telepíthetsz 64 bites rendszert is, nincs vele igazán több probléma mint a 32-essel.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nintendo Switch Lite
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest