Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
Hi,
Van egy masodlagos gepem 2 db 500-as merevlemezzel.
Szeretnek tenni ra egy ubuntut software raid-el (alaplap nem tud raid-et).Odaig eljutottam, hogy alternate install kell. Ki is piritottam a 10-10-est illetve bootoltam rola a geppel.
Ha jol sejtem akkor fel kene particionalnom a ket merevlemezt aztan beallitani egy soft raid device-t.
Korabban probalkoztam vele, de soft raid-el nem indult el a rendszer. Mar honapokkal ezelott volt ezert nem emlekszem ra mi volt a baj...Mindeserte most neki alltam ujra. Ha ugy particinalom, hogy csinalok ket ugyan akkora helyet a ket azonos tipusu vinyora majd ket kuldon raid device-t az ugy menni fog?
Vagy esetleg van valami tanacsotok mielott belevagok?
A gepet igazabol NAS-nak hasznalnam. Azert nem free NAS -t szeretnek feltenni mert alkalom adtan bongeszesre, skypre stb-re is igenybe vennem.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Sony Ps5 konzol slim
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest