Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
DE régi játékokkal vigan elboldogul az ubuntu is....

Én bár kezdő vagyok az ubuntuval,d e nagyon tetszik... jelenleg pont én is a wines szükség programokat rakom felfele.... ilyen pl az office.... tökéletesen megy ubuntu alatt is
sajna az oppen office-t most inkább kihagynám.... megszoktam a win office-t....Valamint lenne egy kérdésem is....
van olyan progi ami a daemon toolst helyettesíti... kaptam már választ, hogy pl a gmont avagy a furius ,de ezek nem cd avagy dvd képben nyíitják meg hanem mint ha vinyó lenne.,.. így a progi amikor vissza keresne nem tudja használni az eredeti fájlokat....nekem ebben kellene segítség, hogy fix betüjelüként nyissa meg mint a daemon tools....
THX előre is.

Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Azonnali fotós kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest