Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- ASUS notebook topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Gondolom, hogy ugyanabban a könyvtárban állva, ha kiadod újra a parancsot, akkor csak azokat tölti le, amik még nincsenek meg. Mivel alapértelmezett a --cleanup kapcsoló, az ismeretlen fájlokat törli automatikusan (vagyis azon csomagokat, amelyek már nincsenek a tárolóban). Persze próba -> cseresznye, én még nem töltöttem le soha a komplett tárolót, miért is tettem volna ugye.
De szerintem a folyamatos szinkronizációnak sok értelme nincsen, miért jó az, ha naprakészen megvan nálad a tároló teljes tartalma?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest