Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Tudom, mióta 8.04 körül először elkezdtem próbálkozni Linuxszal, mindig ugyanilyen.

Nyílt drivernek adtam egy esélyt megint tegnap, ezeket orvosolja és a profil alapú power management is működik. LOW profilban visszaveszi a frekit 110/400-ra és a feszt is, venti is lehalkul, és elég a sebessége így is mindenre. De rendszertelen időközönként (fél-egy óra) fogta magát és elszállt, különböző színes csíkokra, mintákra váltva. Gép ment tovább, online maradtam, zene szólt, de csak a hard reset segített.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest