Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
"kernelt kell fordítani, persze előtte át kell állítani itt:" 
Ezen jót röhögtem! Gyakorlatilag be- és kikapcsolni tudom.

A Szoftverközpontot most nem tudom megnézni, de majdnem meg mernék esküdni rá, hogy nincs ott, de az is lehet valóban, hogy tényleg kiverte a szemem.

A visszaállítási pontról sem tudtam, utána olvasok. (De pl. ha telepítek 66 csomagot és utána visszaállítom, akkor nem marad tele "szeméttel" mint a Windows? Arra gondolok, hogyha egy telepítés utáni első indításkor van egy visszaállítási pont és később sok rossz csomag felrakás után erre visszaállítom, akkor teljesen azonos lesz egy friss telepítéssel?)
Igen, a 3470 az nem integrált, később, ha összeállna minden (5-10 év
) valami power manager dolgot mindenképp szeretnék.Ez az úgy indulok ahogy én akarok, nem úgy mint ahogy az user akarja dolog engem kifejezetten zavar, remélem lesz megoldása (másik 5-10 év
).Jaaaa, még egy furcsaságot vettem tegnap észre, a BIOS órám pontosan 2 órát késett. Ubuntu telepítés előtt 1000 % hogy jól járt. Nem tudom mi függ össze mivel, minden esetre elég érdekes.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"kernelt kell fordítani, persze előtte át kell állítani itt:"