Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Windowsos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Kezdem kapsigálni, azt'szem!

______Tehát ...:
...tehát úgy érted (alma mint kivételmappa), pl. ELSOMAPPA esetén
hibás megoldás:
rsync -a /home/ELSOMAPPA /media/idemegy --exclude=/home/ELSOMAPPA/almaJó megoldás:
rsync -a /home/ELSOMAPPA /media/idemegy --exclude=/ELSOMAPPA/alma?

... és most jön a pláne, ha most jól érterlmeztem, akkor érteni fogom, hol értettem félre az exclude paramétert .... MASODIKMAPPA esetén:
_hibás1.:
rsync -a /home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA /media/idemegy --exclude=/home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA/alma_hibás2.:
rsync -a /home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA /media/idemegy --exclude=/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA/almaDE A JÓ megoldas:
rsync -a /home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA /media/idemegy --exclude=/MASODIKMAPPA/alma?

Ha így van, akkor nem tul felhasználóbarát megoldás ez a linux részéről, és ezért értettem félre ....

Mzx
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest