Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hm... sajnos nem fér bele a keretbe egy komplett gépcsere, de szívesen megnézném, mit művelnek az általam felrakott rendszerek más vason. Windows-on a legfrissebb nvidia driver telepítéséig nem volt egyáltalán gondom, mióta ez (illetve az eggyel korábbi) felkerült, azóta hülyéskedik egyik-másik windows-os programom is, de nehezen tudom elképzelni, hogy hardver gond ilyen hibákat produkáljon.
Persze ahogy elnézem, nálad kicsit más a felállás, eleve más hostod van.
---
Neked milyen videodrivered van a hoston? Mert én felraktam az nvidia sajátját és gyanús, hogy a virtualbox kiakadásai valahol ezzel vannak kapcsolatban.Sebesség kapcsán: nem a vm sebességével voltak gondjaim. Guestként akartam futtatni egy fejlesztő gépet, rajta valami eclipse-es IDE-vel. Ezt éreztem lassúnak - volt némi érzékelhető késlekedés az egér és a billentyűzet működésében.
De még mindig ott tartok, hogy az Intrepiden relative gond nélkül működök (pedig ott is ugyanez az nvidia driver van), a 10.04 + virtualbox 3.2.6 meg olyan, amilyen...
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi