Hirdetés
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Többség úgy csinál, ahogy te. Én viszont egy lusta disznó vagyok: a "nagygépemet" többnyire szerverként működtetem és a laptopomról, a lakás másik végéből lógok rajta.
Bekapcsolni is wake-on-lan szoktam. Aztán ha rámjön a játszhatnék, akkor grub-reboot x és mire átvonszolom magam, addigra ott a windows bejelentkező képernyő.
Kikapcs után viszont újra a linux bootol. No ez az, amit a 10.04+LVM+grub2 összeállítással nem sikerült összehoznom. Azt még át tudom írni, hogy a köv. rebootnál ki induljon, de ez permanensen ott marad. Megoldást eddig nem találtam.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgatós találkozó
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Microsoft Rewards
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest