Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- eGPU tapasztalatok
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Milyen joysticket vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Én meg ugye a tárlókat vetem fel és úgy frissítettem be. Azért naponta többször nem járnék szívesen utána, hogy véletlen írt-e valaki az aktuális frissítésről valami rosszat. Ha valami problémával találkoznék, hát visszaállok az előtte levő állapotra aztán kész. Kényelmesebb aztán körbenézni, hogy mi van, vagy csak várok pár órát és rápróbálkozok a frissítésre.
(#27398) Sas madár: ez nézőpont és hozzáállás kérdése. Én csak ne döntsem már el helyetted, hogy neked mi jó.

(#27399) M.W.H: a gép bekapcsolásánál tartsd nyomva a Shift billentyűt és előjön a GRUB menü. Ott pedig választ a Memtest 86+-t.
Aktív témák
Aktív témák
- Óra topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Alkoholista nevelde
- Avast! Antivirus topic
- Napelem
- Steam topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest