Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Én meg ugye a tárlókat vetem fel és úgy frissítettem be. Azért naponta többször nem járnék szívesen utána, hogy véletlen írt-e valaki az aktuális frissítésről valami rosszat. Ha valami problémával találkoznék, hát visszaállok az előtte levő állapotra aztán kész. Kényelmesebb aztán körbenézni, hogy mi van, vagy csak várok pár órát és rápróbálkozok a frissítésre.
(#27398) Sas madár: ez nézőpont és hozzáállás kérdése. Én csak ne döntsem már el helyetted, hogy neked mi jó.

(#27399) M.W.H: a gép bekapcsolásánál tartsd nyomva a Shift billentyűt és előjön a GRUB menü. Ott pedig választ a Memtest 86+-t.
Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest