Hirdetés
Aktív témák
-
Finwe
őstag
Offba írom mert csak telepítési gond de már nagyon idegesít.
Ugyan az a kubuntu cd-t ami kifagy a kde betöltésénél betoltam a régi p4-es gépbe (2GHz northwood, abit bd7II, gf2ti) és pöccre ment minden! Igaz, profi crt monitor van hozzá de még nem flat. Gondoltam it be tudja állítani a maga dolgait, rárakom a gépemre a monirot és már megint túl vagyok 5 különféle próbálozáson de a grafikus felület nem indul... szépen kifagy minden egyes alkalommal. Mint már említettem a vga sem lehet gond, több hónapot haszáltam már vele ubit, bármikor tudtam telepíteni.
Esetleg tudtok még tanácsot adni, h valyon mit lehet a bios-ban átállítani a rendes live boothoz? CSak ilyen gondra tudok gondolni...
Finwe
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest