Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Szia! Köszönöm segítséged!

Nem volt semmilyen probléma, ami miatt fel akartam tenni az fglrx-et, egyszerüen csak kipróbáltam (már 10-12 éve próbáltam linuxot, azóta se..istenem azok a régi idők: mandrake, suse, sőőőt caldera volt az első!!, dialup
na akkor még kellett varázsolni rendesen) és mivel olvastam hogy valszeg kell, fogtam magam és rögtön csináltam. Aztán jött a hidegzuhé. Mostmár bekapcsoltam pár effektet, nem valami gyors, de ez nem a drivernek tudható be, hanem valószínűleg szegény 690G küzd az új TFT-m 1680-as felbontásával, így a probléma inkább ebből származik. Szóval jó ez így is 
Még1x köszi...
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest