- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
válasz
Melorin
üzenetére
Én a legújabb, sds13-as libva-dev csomaggal lefordított vaapis mplayert csomagoltam be. Ha feltelepíted (vagy frissíted, ha már fent lenne az előző), akkor ahhoz kelleni fog a letöltött libva1_0.31.0-1+sds13_amd64.deb nevű csomag is, csak azzal működik mint kiderült. Meg, hogy működjön a gyorsítás, kell neked hozzá az xvba-video csomag is.
A GDebi az egy csomagtelepítő, a letöltött csomagokat gondolom azzal telepítetted eddig, mert egyébként terminálból tudtad volna (de úgy is jó).
Egyébként most annyira fellelkesültem, hogy én is ki fogom próbálni majd, csak előtte telepítenem kell egy Lucidot a másik vinyómra.

Aktív témák
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Bittorrent topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Gyúrósok ide!
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest