Hirdetés
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
ntomka
üzenetére
Én nem egészen úgy csinálom, ahogy általában ajánlani szokták, de olvasd el, és fontold meg, hogy melyiket választod.
1. partíció: swap. mérete akkora mint a fizikai ram, hogy menjen a hibernálás. azért ide teszem, mert itt a leggyorsabb a vinyó.
2. partíció: xp, ntfs, 20 GB. sajna néhanapján be kell bootolnom cad miatt.
3. partíció: ubuntu /, ext4, 20-30 GB.
4. partíció: adat, ext4, maradékigen, jól látod, nem használok külön home partíciót. én az adat partícióról linkelem be a zene, film, stb. mappákat a home-ba.
ennek az az oka, hogy nem szeretek új installt rátenni a régi config file-okra, láttam már emiatt összeborulást főverzió frissítésnél. inkább azt csinálom, hogy install előtt a liveCD-vel lementem a home tartalmát (nem sok, mert a nagy része úgyis linkelve van, össz-vissz pár config könyvtár), aztán visszapakolom amit szükséges az új telepítésre. így azt is elkerülöm, hogy felhalmozódjanak a letörölt programok könyvtárai a home-ban.
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest