Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Tavaszi hardvernyitány
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit kell ahhoz tenni, hogy ezen a képen a sárga négyszögben azt írja, hogy elérhető az interneten?
Tegnap, mikor beállítottam, az volt kiírva. Lekapcsolták a gépet, mire hazaértem, innen meg már nem tudtam belépni. Megnézték most, és az van kiírva,mint a képen
Ezt mi befolyásolja? Semmi nem volt módosítva a gépen ez idő alatt.Szóval egyszerűen csak be szeretnék lépni win alól vnc viewerrel ubira a leírás alapján [link]. dyndns-es cím működik, ping odatalál a géphez, de a vnc 10061-es hibakódot dob, hogy connection refused. Ennek nincs látható nyoma a másik gépen.
* a kép a leírásból van, a beállítás abban tér el, hogy be van pipálva a biztonságnál a jelszó alatti is.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest