Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Grub2 újratelepítés LiveCD-ről
de ha úgyis újrarakod az Ubuntut, akkor előbb XP, utána Ubuntu, és minden jó lesz.
Nálam semmi hátrány nincs, sőt: egyből működő ethernet (korábban nem működött, bár kábelnetem van, amihez semmit nem kell állítani), folyamatosan erősebb wifi-jel, jó pulseaudio. ezek az érzékeny pontok általában és esetleg a vga (nekem intel vga van, így nekem ez nem probléma), ezek szoktak sok gépen problémát okozni. és adsl netnél a NetworkManager, de gyakorlatilag mindenre van megoldás. elvileg ha LiveCDről megy minden, akkor telepített rendszernél sem kéne gondot okoznia.(#24122) Sk8erPeter
amihez nincs zárt driver, annak a drivere a kernel része, vagy kernelmodulként töltődik. az lspci -vvv paranccsal tudhatsz meg sok mindent a gép összetevőiről, és a driverekről. meg azoktól, akik értenek hozzá.
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- LG LCD és LED TV-k
- Ubuntu Linux
- Társasjáték topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest