Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Grub2 újratelepítés LiveCD-ről
de ha úgyis újrarakod az Ubuntut, akkor előbb XP, utána Ubuntu, és minden jó lesz.
Nálam semmi hátrány nincs, sőt: egyből működő ethernet (korábban nem működött, bár kábelnetem van, amihez semmit nem kell állítani), folyamatosan erősebb wifi-jel, jó pulseaudio. ezek az érzékeny pontok általában és esetleg a vga (nekem intel vga van, így nekem ez nem probléma), ezek szoktak sok gépen problémát okozni. és adsl netnél a NetworkManager, de gyakorlatilag mindenre van megoldás. elvileg ha LiveCDről megy minden, akkor telepített rendszernél sem kéne gondot okoznia.(#24122) Sk8erPeter
amihez nincs zárt driver, annak a drivere a kernel része, vagy kernelmodulként töltődik. az lspci -vvv paranccsal tudhatsz meg sok mindent a gép összetevőiről, és a driverekről. meg azoktól, akik értenek hozzá.
Aktív témák
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi